0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Computer reparatie

Computer reparatie en herstel

Tegenwoordig kun je niet meer zonder computer, een computer is geen luxegoed meer maar een noodzakelijk kwaad. Het is daarom ook echt super vervelend als je computer kapot is of softwarematig in de war is waardoor je er niks meer mee kunt. Mensen worden tegenwoordig natuurlijk wel steeds slimmer met computers maar een computer zelf repareren of herstellen is wel even een andere league. Wij van Smartfastfix.be kunnen jou helpen bij het herstellen van jouw computer.

 

Help mijn computer is kapot!

Het overkomt de beste weleens dat jouw computer ineens de geest geeft. En dat is ook best normaal, want een computer heeft ook onderhoud nodig net als een auto. Er zijn altijd onderdelen op de computer die kapot kunnen gaan. Want een computer gebruiken we al gauw heel intensief.

En onderdelen van de computer slijten ook. Denk bijvoorbeeld aan een ventilator. Deze draait al gauw best wat overuren en kan daarom kapotgaan.

Gelukkig kun je de meeste dingen van een computer wel vervangen. Er zijn weinig dingen aan een computer die echt niet te repareren zijn.

 

Diagnose stellen en kostenindicatie

Als jouw computer kapot is en je kiest ervoor om deze door ons te laten repareren dan zullen wij altijd eerst een diagnose maken van uw computer. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd op heel veel gebieden. Er is bijna geen probleem waarvoor ze geen oplossing weten.

Uiteraard zul je een prijsindicatie krijgen voor de reparatie. Zo kun je zelf inschatten of je het waard vindt om de computer te repareren of te vervangen.

 

Waarom een computer repareren in plaats van vervangen

Dit is natuurlijk een hele persoonlijke keuze, maar in het kader van de duurzaamheid is het wel fijn om een computer te repareren die nog prima een ronde mee kan. Mits de kosten betaalbaar zijn. Eigenlijk is een reparatie in de meeste gevallen voordeliger als de aanschaf van een nieuwe computer.

Een nieuwe computer aanschaffen zou je bijvoorbeeld kunnen overwegen als hij systeemtechnisch qua hardware niet meer kan leveren waarvoor je een computer nodig hebt. Als je merkt dat jouw systeem bijvoorbeeld bepaalde handelingen niet meer

 

Je kunt heel snel bij ons terecht

Het is natuurlijk heel erg vervelend als je zonder computer zit. Want jouw computer heb je natuurlijk wel nodig. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je graag wilt dat de computer snel gerepareerd wordt. En bij ons kun je in de meeste gevallen wel heel erg snel terecht.

Via de website kun je heel gemakkelijk en snel een afspraak in plannen. Zo kun jij weer snel van jouw computer genieten.

 

Garantie op de reparatie

Op alle reparaties die wij van Smartfastfix.be uitvoeren leveren wij garantie. Wij staan namelijk voor service en kwaliteit. Je mag er namelijk vanuit gaan dat de reparaties deskundig uitgevoerd worden. Ook qua service staat voor ons de klant op nummer 1. Als je vragen hebt over een reparatie bijvoorbeeld kun je altijd contact met ons opnemen.

Wij zorgen voor een goede service en kwaliteit van de reparatie