0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Mac reparatie

Reparatie van jouw macbook, snel en deskundig

Oh nee! Je macbook zegt ineens doe het zelf maar en je hebt hem echt heel erg hard nodig. Wat nu? Dan staat je eigenlijk maar 1 ding te doen en dan is contact op te nemen met Smartfastfix om een afspraak te maken. Wij garanderen jou namelijk dat wij de snelste zijn maar ook de beste zijn wat reparaties aan gaat. Een Mac reparatie is niet voor elke reparateur weggelegd maar wij kunnen dit binnen no time voor jou gefixt hebben.

Deskundig advies en snelle reparatie

Je krijgt bij Smartfastfix een deskundig advies wat betreft jouw Mac reparatie. Wij laten je eerst weten wat ermee aan de hand is en of dat wij jouw macbook nog wel kunnen repareren. In 99 procent van de gevallen is dit zeker het geval. Wij repareren alleen maar met de originele onderdelen wanneer er onderdelen vervangen moeten worden en je krijgt bij ons 2 jaar garantie op de reparatie. Hiermee geven wij al aan dat wij voor honderd procent achter onze deskundigheid staan. Heb jij het al eens eerder meegemaakt dat jij garantie krijgt op de reparatie?

Hoe snel is mijn Mac weer bij mij terug?

Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw macbook weer heel snel bij jou terug te krijgen. Wanneer jij ons belt voor een afspraak of via de site een afspraak met ons maakt om jouw Mac reparatie bij ons te laten doen dan kunnen wij aan de hand van wat jij ons vertelt al een beetje inschatten hoe lang wij ermee bezig zullen zijn. Wij doen in ieder geval onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te laten zijn zodat jij weer lekker verder kunt met waar je mee bezig was voordat jouw Mac jou ineens in de steek liet.