0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Samsung reparatie

Wanneer je Samsung smartphone kapot is.

Niemand kan tegenwoordig meer zonder telefoon, want laten we eerlijk zijn? Ons hele dagelijkse leven draait op de smartphone. Tegenwoordig hebben we overal wel apps voor. Voor mobiel bankieren en rekeningen te betalen, om te kunnen reizen, om contact te kunnen maken met anderen zoals via Whatsapp of bedenk het maar, maar echt zonder mobiel kun je niet meer. Superirritant dus als jouw Samsung smartphone stuk is. Gelukkig is kapot nooit echt kapot en valt alles te repareren.

 

Scherm kapot?

Een van de meest voorkomende reparaties is toch echt wel het gebroken beeldscherm. Logisch, want een telefoon gebruik je best veel. Een ongelukje zit in een klein hoekje, voor je het weet laat je de telefoon uit je hand vallen en is het scherm kapot.

Gelukkig is een schermreparatie heel eenvoudig voor onze monteurs. Wij gebruiken 100% originele Samsungonderdelen. Dus je krijgt geen namaak rotzooi op je telefoon. Wij staan bij Smartfastfix voor kwaliteit. Dat vinden wij heel belangrijk en die kwaliteit garanderen wij ook.

Sterker nog, wij bieden altijd garanties op onze reparaties. Mocht er iets mis zijn gegaan of je bent niet tevreden, dan zullen wij er altijd voor zorgen dat het netjes en naar tevredenheid op wordt gelost.

 

Waterschade reparatie

Een smartphone is over het algemeen niet echt geschikt voor contact met water.  Natuurlijk worden tegenwoordig steeds meer telefoons waterdicht gemaakt, maar beter waag je het er niet op. Een plons in de gootsteen of toilet kan fatale gevolgen hebben voor jouw telefoon.

In elk geval is de allerbelangrijkste les, dat je never en nooit de telefoon droog gaat maken met een föhn. Het is echt heel erg belangrijk dat je dat niet doet want door de hitte kun je de printplaat beschadigen. En deze schade is vaak onomkeerbaar.

Het beste wat je doet is de telefoon gelijk uitzetten en op de kop neerleggen te drogen. Eventueel kun je de telefoon in een bak rijst leggen, want rijst werkt absorberend en neemt vocht op. Als al deze tips niet helpen is het verstandig om professionele hulp te zoeken, neem dan contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

 

Afspreken is snel mogelijk

Bij ons kun je heel erg snel terecht, en dat is natuurlijk fijn want je wilt niet al te lang zonder telefoon zitten. Je kunt jouw schade heel makkelijk aanmelden via de website, maar mocht je specifieke reparatie vragen hebben is het handig om telefonisch contact met ons op te nemen.

Service vinden wij heel erg belangrijk, dus we zullen altijd proberen om jou van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Eventueel kunnen wij jouw telefoon ook inkopen mocht je om wat voor reden dan ook besluiten toch niet tot een reparatie over te gaan.

Zoals je al kunt lezen heb je bij ons vele mogelijkheden. Wij van Smartfastfix willen jou graag helpen om je telefoon te repareren. Met onze ervaring en vakmanschap kun je er zeker van zijn dat wij weten wat we doen en dat jij nog heel lang van jouw Samsung telefoon kunt genieten.