0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Watch reparatie

Snel en goedkoop je Apple watch gerepareerd

Oeps, je Apple watch heeft het begeven en juist nu je er net zo aan gewend was. Je kunt jouw watch reparatie gewoon aan ons van Smartfastfix overlaten. Wij kunnen jou voor de volle honderd procent garanderen dat wij jouw Apple watch met alle zorg zullen repareren en de onderdelen die vervangen zouden moeten worden origineel zijn.

Hoe snel heb ik mijn horloge weer terug?

Wij streven ernaar om op dezelfde dag jouw Apple watch nog gerepareerd te hebben maar wij zijn ook eerlijk als wij zeggen dat dit niet altijd lukt. We nemen er de tijd voor om jouw watch reparatie met alle nauwkeurigheid uit te voeren en soms hebben wij daar dan ook even net wat meer tijd voor nodig.

Alleen maar originele onderdelen

Wanneer wij een product van jouw repareren doen wij dat alleen maar met de originele onderdelen. Wij gebruiken in geen enkel geval onderdelen die niet van het originele merk zijn. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op onze reparatie. Natuurlijk is dit enkel en alleen op de reparatie die door ons is uitgevoerd. Zoals je zelf wel zult begrijpen doen wij dit omdat wij achter ons product staan en wij bijna zeker weten dat iets wat door ons gerepareerd is niet zomaar weer om dezelfde rede kapotgaat. Op de website kun je een afspraak maken om jouw watch reparatie bij ons aan te bieden. Je kunt daar ook aangeven wat eraan kapot is zodat wij een indicatie van prijs en tijd kunnen geven. Ben je er niet helemaal zeker van dan kan je natuurlijk altijd even van tevoren contact met ons opnemen zodat wij jou alvast telefonisch een stukje op weg kunnen gaan helpen en aan jou aan kunnen geven wanneer je jouw watch reparatie kunt laten doen.