0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Tablet reparatie

Problemen met je tablet? Laat hem repareren bij Smartfastfix

Niet alleen voor mobiele telefoon reparaties maar ook voor tablet reparatie kun je terecht bij Smartfastfix. Wij kijken met een deskundig oog wat er mis is met jouw tablet en gaan hem dan zo snel mogelijk repareren voor jou. Natuurlijk wil jij jouw tablet heel snel weer terug en daar gaan wij dan ook onze uiterste best voor doen om dat voor jou voor elkaar te krijgen. Vaak kan de reparatie zelfs gebeuren terwijl jij erop wacht. Wilde je het nog sneller hebben of is dit snel genoeg voor jou?

Waar kan je terecht?

Nadat jij bij ons een afspraak hebt gemaakt kun je bij ons terecht om jouw tablet te laten repareren. Vaak is de reparatie klaar terwijl jij wacht en kan je hem dus ook weer heel snel mee naar huis toe nemen waar je hem dan weer volop kan gaan gebruiken. Hebben wij onverhoopt toch om de een of andere manier wat meer tijd nodig dan zullen wij dit ook met jou bespreken om te kijken of dat dat jou ook schikt. Wij hebben twee vestigingen waar je op dit moment terecht kunt om je tablet aan te bieden voor reparatie.

Dezelfde dag nog klaar

Wij proberen altijd om jouw tablet op dezelfde dag nog klaar te hebben zodat jij hem dan weer op kunt halen of misschien is de reparatie zelfs maar zo klein dat je erop kunt wachten. Dat zou natuurlijk helemaal top zijn! Zo heb jij maar weinig verlies van tijd en heb jij heel snel jouw o zo geliefde tablet weer in handen om er je dagelijkse dingen op te kunnen doen.

Alleen originele onderdelen

Wij maken alleen gebruik van originele onderdelen in jouw tablet zodat jouw tablet na reparatie ook gewoon weer helemaal origineel is.