0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Xiaomi reparatie

Welke reparaties zijn er mogelijk voor jouw Xiaomi?

Xiaomi is een super goed merk smartphone, en enorm in opkomst qua populariteit. Maar ook een supermerk kan stuk gaan. Een val is zo gebeurd, en dan is je scherm kapot. Vaak kun je nog wel even doorlopen met een kapot scherm maar prettig kijkt het natuurlijk niet. Gelukkig kun je een scherm altijd laten repareren. En ook met andere schades zoals waterschade of een kapotte speaker hoeft jouw Xiaomi telefoon niet in de prullenbak te eindigen. Wij van Smartfastfix kunnen jou helpen met het repareren van jouw Xiaomi en we hebben ook nuttige adviezen!

 

Eerste hulp bij mobiele ongelukken

Je telefoon is in de wc-pot belandt, en nu ondergelopen met water. Help, wat moet je nu doen? Allereerst, niet in paniek raken. Zet gelijk je telefoon uit zo voorkom je verder schade aan je toestel. Ga ook niet jouw toestel droog proberen te maken met een föhn, wat je op internet veel leest, want zo veroorzaak je vaak nog meer schade aan jouw telefoon.

Wat je eventueel wel kunt doen bij een natte telefoon is hem in de rijst leggen, de rijst heeft een absorberende werking en zo heb je de kans dat de waterschade beperkt blijft en de rijstkorrels het vocht opnemen.

Mochten al deze tips niet helpen dan kun je contact met ons opnemen want onze ervaren en professionele monteurs weten precies wat ze doen. Wij van Smartfastfix leveren de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Geen klus is voor ons te gek om te doen.

 

Gebroken schermen

Ook voor een gebroken scherm kun je bij ons terecht. Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Een smartphone is natuurlijk een veelgebruikt apparaat en een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor je het weet laat je je telefoon een keer vallen en is het scherm stuk.

Wij repareren vakkundig en snel jouw scherm, je kunt er meestal gewoon op blijven wachten terwijl wij met jouw toestel bezig zijn. En als jouw toestel eenmaal gerepareerd is, is het een idee om een screenprotector te plaatsen ter bescherming en kies ook voor een goede en stevige hoes. Dit biedt meer bescherming en kan nare valschade voorkomen.

 

Moederbord reparaties

Schade aan het moederbord herken je vaak door geen WIFI meer te hebben of 4G verbinding. Maar ook oplaadt problemen of niet meer kunnen bellen. Er zijn diverse klachten die kunnen wijzen op problemen aan het moederbord.

In veel gevallen kunnen wij het moederbord van jouw Xiaomi telefoon repareren. We zullen altijd eerlijk zijn over de kosten en indicatie of we jouw toestel kunnen repareren.

 

Garantie en prijs

We proberen de laagst mogelijke prijs aan te bieden voor onze reparaties. En tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat jij tevreden bent over de uitgevoerde reparatie. Want immers, klant is altijd koning. En we weten hoe belangrijk een smartphone is, dus het moet gewoon goed werken.

Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent over de reparatie, garanderen wij jou dat je altijd bij ons terecht kunt voor een oplossing voor het probleem. Neem dan ook gerust contact met ons op.