0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Laptop reparatie

Kapotte laptop? Reparatie vakkundig en snel

Je krijgt voor de zoveelste keer een blauw scherm met allerlei meldingen op je laptop waar jij echt geen wijs uit kunt komen. Je bent er onderhand een beetje flauw van dat dit je elke keer gebeurt. Je hebt al gezocht wat het kan wezen maar je komt geen steek verder. Best jammer want zo heel erg oud is je laptop nog helemaal niet. Wat kan je eraan doen om dit te verhelpen?

Snel en vakkundig

Wij kunnen jouw laptop reparatie op een snelle en vakkundige manier uitvoeren bij Smartfastfix. Er zijn maar weinig reparaties die wij niet uit kunnen voeren. Wij gaan tot het uiterste om voor jou je laptop weer een nieuw leven in te blazen zodat jij er weer voor een lange tijd plezier van zult hebben. De meeste reparaties zullen met een paar uurtjes gebeurd zijn maar er zijn zeer zeker ook reparaties bij die wat langer in beslag zullen nemen. Wanneer wij weten wat er met jouw laptop aan de hand is kunnen wij jou daarover al wat meer vertellen.

Alleen onderdelen van het juiste merk

Wij gebruiken alleen onderdelen van het juiste merk. Gaat er een Acer onderdeel kapot dan zullen wij dat ook door hetzelfde merk vervangen. Dat gebeurt niet alleen met Acer zo maar met alle andere onderdelen en merken. Wij geven op de laptop reparatie een garantie van twee jaar. Dit doen wij omdat wij er zeker van zijn dat wij het op de juiste manier repareren en jij er zeker van mag zijn dat het goed is gegaan. Mocht er dus binnen de twee jaar hetzelfde aan de hand zijn dan kom je er gewoon bij ons mee terug zodat wij er opnieuw naar kunnen kijken. Stop dus maar met verder zoeken en maak snel bij ons een afspraak!