0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Apple reparatie

Jouw Apple toestel kapot? Zo wordt hij weer zo goed als nieuw

Een ongelukje met je telefoon is zo gebeurd. Een val op de grond en daardoor een gebarsten scherm of waterschade. Het gebeurt zomaar. Ook al heb je een goede beschermhoes erom heen en een screenprotector, als de val maar hard genoeg is dan is het scherm zo kapot. Maar een Apple is niet voor niks een top merk. De Apple is zodanig een topkwaliteit telefoon dat het altijd waard is om deze te laten repareren. En wij van Smartfastfix kunnen jou daarbij helpen!

 

Kan elke schade aan de Apple IPhone gerepareerd worden?

In principe wel ja. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat er iets is waardoor het niet meer aan te raden is om de IPhone te repareren omdat de kosten dan te hoog oplopen, maar in theorie is elk onderdeel van de IPhone vervangbaar.

 

Schermreparatie

Scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties aan de Apple IPhone. Logisch, want een telefoon gebruik je veel en valt vrij gemakkelijk. Je kunt een hoop ellende voorkomen door het gebruik van een goede hoes of screenprotector maar zelfs dan wil het nog wel mis gaan.

 

Waterschade

Wat heel een heel vervelende schade aan de IPhone is, is waterschade. Belangrijk is het vooral om bij waterschade de telefoon direct uit te zetten. Ga niet in blinde paniek met de föhn over de IPhone heen want de kans dat je hierdoor de schade erger maakt is enorm groot. Waterdruppels kunnen zich door het blazen van de föhn makkelijker verplaatsen en elders schade aanrichten.

Door de warmte van de föhn kan het ook zo zijn dat er onderdelen in de IPhone gaan smelten. Dit zijn allerlei situaties die je gewoon niet wilt.

Wat je wel kunt doen is de IPhone in een bak rijst leggen. Dit is geen broodje aap verhaal. Rijst werkt absorberend en neemt het vocht uit de IPhone op. Maar goed, in de meeste gevallen is het toch noodzakelijk de IPhone na te laten kijken en of te repareren.

 

Professionele reparatie en originele onderdelen

Wij van Smartfastfix leveren professioneel werk en garanderen kwaliteit op onze reparaties. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Dit is ook heel erg belangrijk voor de kwaliteit van de reparatie van jouw IPhone. Niet originele onderdelen kunnen namelijk conflicten geven in jouw toestel.

Wij garanderen kwaliteit en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Mocht er iets zijn waardoor je onverhoopt toch niet tevreden bent, of blijven de problemen zich met de IPhone voordoen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een gepaste oplossing.

 

Klaar terwijl je wacht

Bij ons kun je gewoon wachten tijdens de reparatie. Zo kun je na afloop gelijk jouw telefoon weer mee naar huis nemen en ook testen of het naar behoren functioneert. Wij zijn ook betaalbaar en garanderen een lage prijs ten opzichte van een hoge kwaliteitsgarantie.

Want uiteindelijk is ook de prijs belangrijk voor het repareren van jouw IPhone. Te veel betalen wil niemand.