0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Iphone Moederbord Reparatie reparatie

IPhone moederbord reparatie

 

Als IPhone gebruiker weet jij hoe fijn het is als jouw toestel gewoon doet wat het moet doen. Een IPhone is geen goedkope aanschaf en je wilt er graag jaren plezier van hebben. Toch kan elke telefoon kapotgaan, ook een IPhone. En dan is het toch wel heel erg fijn dat je niet gelijk een ander toestel hoeft maar dat je je IPhone kan laten repareren. Wij van Smartfastfix kunnen jou daarbij helpen. Binnen no-time is jouw IPhone weer als nieuw!

 

Moederbord problemen van de IPhone

Moederbord problemen met een IPhone zijn echt enorm vervelend en hebben impact op het hele systeem van de IPhone. Meestal zijn dit namelijk problemen waardoor je ook gelijk weinig tot niets meer kunt met jouw IPhone. Denk dan aan een simkaart die niet meer herkend wordt, of dat je geen WIFI of netwerkverbinding meer hebt.

Vaak als je moederbord van de IPhone kapotgaat is het eerste wat men roept dat de IPhone afgeschreven is en je op zoek kunt gaan naar een nieuwe. Vooropgesteld, moederbord problemen zijn ook wel ernstige problemen want het moederbord is heel fragiel. Reparaties aan het moederbord moeten uiterst secuur gebeuren.

Maar wij van Smartfastfix kunnen elke reparatie klus aan. Ook een reparatie aan het moederbord draaien wij onze handen niet voor om.

 

Garantie op onze reparatie

Als je ervoor kiest om jouw IPhone bij ons te laten repareren dan mag je erop rekenen dat de reparatie goed is uitgevoerd. Mocht er wel iets mis zijn gegaan dan zullen wij dit uiteraard voor je oplossen.

Daarom is het verstandig om te kiezen voor een erkende monteur. Zo ben je er zeker van dat je IPhone op de goede manier gerepareerd wordt.

 

Originele onderdelen

Wij van Smartfastfix gebruiken enkel en alleen officiële onderdelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je goedkope onderdelen krijgt, je krijgt absoluut de kwaliteit waar je voor betaald. Want kwaliteit vinden wij bij Smartfastfix heel erg belangrijk.

Een tevreden klant is altijd ons doel en je kunt gewoon wachten op de reparatie bij ons in de zaak. Voor je het weet sta je weer buiten met een werkende IPhone.

 

De scherpste prijs!

Wij bieden onze reparaties aan tegen de scherpste prijzen. Je zult zien dat als je onze tarieven vergelijkt met andere reparatiebedrijven dat wij laag zitten. Plus dat wij garantie bieden op de reparatie.

Zo weet jij ook zeker dat je geen kat in de zak hebt gekocht en tevreden zult zijn over het resultaat van de reparatie van jouw IPhone. Zo kun jij weer van jouw IPhone genieten.

 

We doen nog veel meer!

Niet alleen moederborden van de IPhone repareren wij maar ook voor andere reparaties zoals een kapot scherm kun je bij ons terecht. Op de website vind je een aanmeldformulier waarmee je heel eenvoudig een reparatie kunt aanmelden. Je zult dan de mogelijkheid krijgen om een afspraak te maken en ziet gelijk een prijsindicatie.

Schroom niet om ook persoonlijk contact met ons op te nemen als je vragen hebt.