0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Huawei reparatie

Alle reparaties voor jouw Huawei toestel op een rij!

Is jouw Huawei gevallen? En is het scherm nu stuk? Of is er water over jouw toestel heen gegaan en vertoont jouw telefoon nu mankementen? Schrik niet, want er is hoop voor jouw Huawei! Bijna alles is wel te repareren, en met 100% originele onderdelen. Wij van Smartfastfix kunnen jou helpen om jouw toestel weer in orde te krijgen. En zo kun jij weer lekker genieten van jouw mooie Huawei toestel.

 

Wij kunnen elke reparatie aan

Of het nou een gebarsten scherm is of dat er problemen zijn met het moederbord, het maakt niet uit want onze professionele monteurs durven elke reparatie aan. We werken uitsluitend met originele onderdelen en dit is ook belangrijk want originele onderdelen sluiten altijd goed aan. Niet originele onderdelen kunnen conflicten geven met jouw Huawei toestel.

 

Waarom is het interessant om de telefoon te laten repareren?

Allereerst is het zonde om een toestel weg te gooien die verder nog prima gebruikt kan worden. Een nieuwe Huawei aanschaffen kost ook een hoop geld. Je draagt bij aan een duurzamere wereld door je telefoon niet gelijk weg te gooien bij het eerste het beste defect. En wij van Smartfastfix kunnen jou helpen om jouw Huawei te repareren.

 

Kwaliteitsgarantie van de reparatie

Onze monteurs zijn allemaal professionals die weten wat ze doen en hebben jarenlang ervaring met het repareren van allerlei soorten merken telefoons, laptops en computers en ook alles van Huawei.

We werken uitsluitend met originele onderdelen en mocht er iets mis zijn gegaan met jouw reparatie kun je altijd weer bij ons terug komen. En dat is wel een groot verschil met een beunhaas die zwart een beetje bijklust. Je koopt dan geen enkele garantie.

 

Je kunt heel snel terecht

Wat een heel groot voordeel is bij ons is dat je heel erg snel terecht kunt voor een afspraak. En dat is natuurlijk fijn want tegenwoordig kan niemand meer lang zonder telefoon. Dus als je telefoon kapot is, wil je er ook snel weer gebruik van kunnen maken. Dat is heel erg belangrijk en wij zorgen daarvoor.

Via de website maak jij heel eenvoudig en snel een afspraak en je kunt zelfs bij ons blijven wachten terwijl je toestel gerepareerd wordt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ergens een lekker hapje of drankje te doen of even te shoppen en de telefoon later op te halen.

 

Verkoop je toestel

Heb je besloten om je telefoon toch niet te laten repareren? Dan is het ook mogelijk om jouw toestel aan ons te verkopen. Met dat geld kun je natuurlijk weer kijken voor een ander toestel. Wij zullen altijd jou een marktconforme prijs aan te bieden.

Zoals je al leest heb je bij ons meerdere mogelijkheden. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken. We zullen ook altijd een eerlijk advies geven of jouw Huawei nog te repareren is of dat het beter is om naar een nieuw model te gaan kijken. Want, klant staat bij ons altijd op nummer één.