0 489 61 95 90 (Berchem) 0 456 21 70 22 (Wilrijk) info@smartfastfix.be

Nintendo reparatie

Nintendo problemen? Laat hem repareren bij Smartfastfix

Ohjee, de Nintendo heeft het begeven en zoiets komt natuurlijk altijd op een moment wat niet heel erg fijn is. Geld voor een nieuwe is er niet direct dus wat moet je nu doen? Wij weten het wat je kunt doen! Laat jouw Nintendo reparatie door Smartfastfix uitvoeren. Wij zijn snel, accuraat en verzekeren jou ervan dat we het op de juiste manier doen.

Hoe snel wil jij je Nintendo terug?

Heb jij een Nintendo reparatie die snel moet gebeuren? Wil jij heel graag een reparatie met alleen maar originele onderdelen? Dan zit je bij Smartfastfix echt aan het juiste adres. Wij repareren jouw Nintendo zo snel als dat het mogelijk is en indien het echt kan zelfs nog dezelfde dag klaar met alleen maar onderdelen die origineel zijn. Ook de prijs is acceptabel. Dit durven wij allemaal met zekerheid te zeggen.

Afspraak maken en langsbrengen

Om jouw Nintendo reparatie aan te bieden bij ons kan jij gewoonweg een afspraak maken en dan jouw Nintendo even bij ons langsbrengen. Wij zorgen er dan voor dat hij weer netjes gerepareerd wordt en jij binnen no time weer heel fijn een spelletje kan spelen. Soms kan je zelfs op de reparatie wachten en kan jij hem binnen een korte tijd alweer mee gaan nemen.

Deskundige reparatie met 2 jaar garantie

Wij geven op al onze reparaties een garantie van twee jaar. Mocht er dus binnen de twee jaar aan dezelfde reparatie wat gebeuren dan zullen wij ervoor zorgdragen dat het weer gemaakt wordt op de juiste manier en zoals je van ons bent gewend met de originele onderdelen. Ook dan zorgen wij er eveneens voor dat jij je Nintendo zo snel mogelijk weer terug hebt om lekker verder te kunnen gaan met gamen.